Media tim ovogodišnjih UniSport Finals 2024 održao je svoj prvi sastanak!

  • Naslovnica
  • Novosti
  • Media tim ovogodišnjih UniSport Finals 2024 održao je svoj prvi sastanak!

Kako nam se bliže ovogodišnji Finalsi, tako su počele pripreme i treninzi naših volontera. Za početak, tu je bila medijska radionica putem Zooma održana 15.5. u organizaciji Ilone Matijević, HASS media menadžer. Bio je ovo prvi sastanak isključivo Media tima koji će popratiti ovogodišnje Finalse.

Nakon kratkog uvoda i pozdrava počela je kratka prezentacija o tome što zapravo znači biti članom Media tima. Polako se otkrivala slojevitost same uloge volontera člana Media tima na Finalsima – od fotografiranja, snimanja, inervjuiranja, pisanja tekstova za objave na društvenim mrežama i web stranici Unisporta pa sve do slaganja svih dobivenih materijala u objave i zanimljive videe za sve platforme. Također, za pojedine sportove bit će dostupan i livestream, a neke utakmice moći će se pratiti na Sportska TV. Sve je to dio posla našeg Media tima.

Većina volontera koja je odabrana za članove Media teama imalo je već neka iskustva u tom području, ali su svi na pitanje “Jeste li znali da je to toliki proces i opseg rada?” odgovorili sa NE. Bez obzira na izazove, svi oni jedva čekaju početi!

Nakon detaljnijih objašnjenja i uputa onoga što ih čeka, Media timu podijeljeni su njihovi prvi zadaci koji su dio pre-event produkcije.

 

Poruka za kraj je jasna: budimo kreativni, uživajmo i vidimo se u Poreču!

Tekst je napisala Karla-Marija Mojzeš.

Comments are closed