Sretan Međunarodni dan volontera!

Volonterizam je uvijek bio sastavni dio Hrvatskog akademskog sportskog saveza te smo kroz godine stvorili kvalitetne kadrove koji su dio naše obitelji, ali i drugih sportskih sustava. Proteklu akademsku godinu obilježilo je i prvo izdanje Volonterske & Leadership akademije „UniSport ViLA“, ali i organizacija najvećih sportskih priredbi i manifestacija koje ne bi bile moguće bez pomoći volontera.

Želimo ovaj dan iskoristiti da se zahvalimo svim volonterima za svu posvećenost, entuzijazam i doprinos. Hvala na neumornoj predanosti i pozitivnom tragu koji ostavljate na cijelu zajednicu. Vi ste naši heroji koji svoje vrijeme, vještine i srce nesebično dijelite s drugima.

Dan obilježavamo prisjećajući se prvog izdanja Volonterske i leadership akademije UniSport ViLA. Ovako je ViLA izgledala iz perspektive naših volontera, a obilježili su je mnoštvo izvrsnih predavanja, usvajanje novih vještina, skupljanje prvih volonterskih iskustava i brdo zabave.

Video možete pronaći na linku.

Ukoliko i ti želiš biti dio druge generacije polaznika naše akademije, svoje mjesto možeš rezervirati već danas jer danas na Međunarodni dan volontera službeno otvaramo prijave!

Prijavi se!

Comments are closed